Lista e çmimeve


Linja e rregullt e trageteve


Biçikleta


1.00

Motoçikleta


2.50

Makina të vogla pasagjerësh (makina) furgona pasagjerësh me 8 + 1 ose më pak vende, të cilat janë gjithashtu të barabarta ose më të shkurtra se 5 m

5.00

Makina të vogla pasagjerësh (makina) me rimorkio dhe furgona pasagjerësh me 8 + 1 ose më pak vende që janë gjithashtu më të gjata se 5 m

9.30

Furgonë mallrash, furgona pasagjerësh dhe minibusë me më shumë se 8 + 1 deri dhe duke përfshirë 22 + 1 vende dhe kamionë deri në 5ti

10.50

Kamion mbi 5 t, furgon (udhëtarësh dhe mallrash) me rimorkio, kamion deri në 5 t me rimorkio

14.50

Autobusët


17.50

Maunet dhe kamionët me rimorkio, autobusët me rimorkio


25.50

Automjete speciale me dimensione jashtë standardit


29.00

Marrja me qira e trageteve


Shërbime transporti me traget për lundrime speciale dhe çarter

Përdorimi për orë funksionimi i tragetit në varësi të madhësisë, performancës së tragetit dhe kushteve specifike të përdorimit
Çmimi sipas kërkesës95
Punonjës 
6
Tragete 
1000 
Metra të linjës së tragetit
7
Minuta me makinë