Linja e rregullt e trageteve


Tragetet e kompanisë "Pomorski saobraćaj" shpk lundrojnë midis dy brigjeve të Gjirit të Bokës së Kotorrit, në ngushticën Verige dhe lidhin dy vende të vogla bregdetare - Kamenare, në anën e Herceg Novit dhe Lepetane në anën e Tivatit të gjirit, duke siguruar kështu një komunikim më të mirë ndërmjet Herceg Novit, Kotorrit, Tivatit dhe Budvës.

Trafiku zhvillohet pa ndërprerje 24 orë në shtatë ditë në javë, sipas orarit veror dhe dimëror.

Gjatë vlefshmërisë së orarit veror, nga qershori në tetor, tragetet në të dy anët e bregdetit nisen çdo 15 minuta, ndërsa gjatë vlefshmërisë së orarit të udhëtimit dimëror, nga tetori në qershor, tragetet lëvizin nga ora 06:00 deri në orën 00 çdo 15 minuta dhe nga 00h - 06h çdo orë nga të dyja anët. Frekuenca më e lartë e qarkullimit është në terminet prej 7-9 h, 12-14 h dhe 16-18 h. 

Kohëzgjatja maksimale e shërbimit, që përfshin pritjen, hipjen, transportin dhe zbarkimin, është rreth 15 minuta. Vetë udhëtimi, i distancës që është rreth 1 km e gjatë, zgjat rreth 7 minuta.


Monedha

Biletën mund ta blini në pikat e shitjes me para në dorë ose me kartë pagese në monedhën euro.

Orari i transportit

Orari dimëror nga ora 06:00 deri në 00:00 çdo 15 minuta, nga ora 00:00 deri në 06:00 çdo orë. Orari veror çdo 15 minuta 24/7 .

Biletat 
Çmimet

Marrja me qira e trageteve


Kompania ''Pomorski saobraćaj'' shpk, përveç transportit të udhëtarëve në linjën e rregullt të trageteve, ofron shërbime të trageteve për lundrime speciale, çarter sipas dëshirës së klientëve. Çmimi i qirasë përcaktohet nga ora e punës së tragetit, në varësi të madhësisë, performancës së tragetit dhe kushteve konkrete të përdorimit.

Reklamim


Reklamim Panorama e Dritës së Qytetit
Dhënia me qira e hapësirës së lirë në skelë