Kamerat


KAMENARI
LEPETANE


Për të informuar sa më mirë shfrytëzuesit e shërbimeve të kalimit të trageteve, është siguruar një video link nga kalatat në Kamenari dhe Lepetani. Videoja është e karakterit informativ, e destinuar ekskluzivisht për përdoruesit e shërbimeve të trageteve.

DOO Maritime Transport ju uron udhëtim të këndshëm!

95
Punonjës
6
Tragete
1000 
Metra të linjës së tragetit
7
Minuta me makinë