Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth nesh dhe shërbimeve tona. Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur!

An address must be specified for a map to be embedded

Vendndodhja

Kamenari bb, Herceg Novi,
Crna Gora
42˚28’0.727’’N 18˚40’29.25’’E


Orari zyrtar

08:00h - 16:00h
e hënë  -  e premte

Na kontaktoni

+381 31 681 044
pomorski@t-com.me