Stacionet e rinj meteorologjikë dhe displejet

25.03.2013. g.

Prej dates 25 mars 2013 oferta jonë është pasuruar me dy stacione bashkëkohore meteorologjike automatike dhe me dy led displeje të cilët gjenden në biletaritë në Kamenari dhe Lepetani. Bëhet fjalë për meteo-stacionet të prodhuesit amerikan Davis. Të dhënat për kohën e saktë, temperaturën e ajrit, drejtimin dhe shpejtësinë e erës në radhë të parë do t’u shërbejnë të punësuarëve dhe menaxhmentit të kompanisë, shfrytëzuesëve të shërbimeve tona, por edhe pilotëve të cilët nëpër gjirin e Bokës së Kotorrit shoqërojnë kruseret deri në portin e Kotorrit.

Shpërndaje postimin
Ndryshimi i Formёs sё Organizimit tё Kompanisё