SHPK Trafiku detar dhe Mastercard

30.06.2021. g.

Me kënaqësi i njoftojmë shfrytëzuesit e çmuar dhe publikun e interesuar se edhe në vitin 2021 e vazhdojmë bashkëpunimin me kompaninë me reputacion MASTERCARD!

Kjo do të thotë se edhe më tutje të gjithë shfrytëzuesit të cilët shërbimin e transportit nga kategoria 3 e çmimeve (automjetet e udhëtarëve; furgonat deri në 8+1 sedilje dhe gjatësi deri në 5m) paguajnë me kartelën paguese Mastercard do të gëzojnë një ulje prej 0,50 EUR për secilin transaksion të bërë, përkatësisht blerjen e biletës për transport me traget.

Kjo lehtësi vlenë për relacionin Kamenari-Lepetane dhe anasjelltas.

Po ashtu, duke iu falënderuar këtij bashkëpunimi të paçmuar, shfrytëzuesëve të shërbimeve të tragetit ju ofrohet edhe WIFI interneti pa pagesë.

Lundroni dhe sërfoni pa brenga.

Rrugë të mbarë!

Shpërndaje postimin
KOMTESË PËR OPINION