Tragetet në linjën Kamenari-Lepetane qarkullojnë çdo ditë çdo 15 minuta, me përjashtim të orarit të dimrit, kur qarkullojnë çdo orë nga ora 00:00 deri në 06:00. Faleminderit për besimin, POMORSKI SAOBRAĆAJ DOO

VERA 
grafiku kohor 
(Korrik - Tetor)

Qarkullimi në vendkalimin e trageteve Kamenari-Lepetanë zhvillohet gjatë gjithë vitit, 24 orë në ditë, sipas orarit veror dhe dimëror.

Orari veror është i vlefshëm nga qershori deri në tetor, kur tragetet qarkullojnë çdo 15 minuta nëtë dy anët e bregdetit.

Orari dimëror aplikohet nga tetori deri në qershor. Gjatë kësaj periudhe të vitit, tragetet
qarkullojnë nga të dyja anët nga ora 06:00 deri në 00:00 çdo 15 minuta dhe nga ora 00:00 deri në 06:00 çdo orë.
 
 Koha maksimale që klientët duhet të llogarisin në shërbimin e plotë është rreth 15 minuta (pritje-imbarkim-transport-shkarkim).

KAMENARI AKSES
KAMENARI ARPITETI
LEPETANE AKSES
LEPETANE ARPITETI

Për të informuar sa më mirë shfrytëzuesit e shërbimeve të kalimit të trageteve, është siguruar një video link nga kalatat në Kamenari dhe Lepetani. Videoja është e karakterit informativ, e destinuar ekskluzivisht për përdoruesit e shërbimeve të trageteve.

DOO Maritime Transport ju uron udhëtim të këndshëm!

Kush jemi ne ?

“Trafiku detar” ( “Pomorski saobraćaj” ) sh.p.k. kryen transport detar dhe bregdetar të udhëtarëve në Gjirin e Bokës së Kotorrit, në Ngushticën e Veriges, ndërmjet dy porteve Kamenari dhe Lepetane. Kamenari ndodhet në anën e Herceg Novit, ndërsa Lepetane është në anën e Tivatit të gjirit më të bukur në Adriatik. Kjo linjë traget ju lejon të shkurtoni rrugën midis Herceg Novi, Igalo, Kotor dhe Tivat me rreth 30 km ose 40 minuta vozitje.. 

Kush janë përdoruesit e shërbimeve tona ?

Përdorues të shërbimeve tona janë persona juridikë dhe fizikë, individë të fushave të ndryshme të veprimtarisë dhe turistët të cilët dëshirojnë një shërbim cilësor, të shpejtë, efikas dhe të sigurt të trageteve për të kaluar sa më shpejt dhe në mënyrën më të lehtë nga njëri breg në tjetrin e Gjirit të Bokës sëë Kotorrit..

95 
Punonjës
6
Tragete 
1000 
Metra të linjës së tragetit
7 
Minuta me makinë