Redovna trajektna linija


Trajekti kompanije DOO “Pomorski saobraćaj” plove između dvije obale Bokokotorskog zaliva, u zalivskom tjesnacu Verige i povezuju dva mala primorska mjesta – Kamenare, na hercegnovskoj i Lepetane na tivatskoj strani zaliva obezbjeđujući na taj način bolju komunikaciju između Herceg Novog, Kotora, Tivta i Budve.

Saobraćaj se odvija neprekidno 24 h, sedam dana u nedjelji, po ljetnjem i zimskom redu vožnje. Za vrijeme važenja ljetnjeg reda vožnje, od juna do oktobra, trajekti sa obje strane obale polaze na svakih 15 minuta, dok za vrijeme važenja zimskog reda vožnje, od oktobra do juna, trajekti saobraćaju od 06h-00h na svakih 15 minuta, a od 00h - 06h na svakih sat vremena sa obje strane. Najveća frekvencija saobraćaja je u terminima od 7-9 h, 12-14 h i 16-18 h.

Maksimalno vrijeme trajanja servisa koji uključuje čekanje, ukrcaj, prevoz i iskrcaj je oko 15 minuta. Sama vožnja, na relaciji koja je duga oko 1 km, traje oko 7 minuta.


Valuta

Kartu možete kupiti na prodajnim mjestima kešom ili platnom karticom u EUR valuti .

Red vožnje

Zimski red vožnje od 06h-00h na svakih 15 minuta, od 00h do 06h na svakih sat vremena.
Ljetnji red vožnje svakih 15 minuta 24/7.

Karte
Cjenovnik

Iznajmljivanje trajekta


Kompanija DOO “Pomorski saobraćaj”, pored prevoza putnika na redovnoj trajektnoj liniji, pruža usluge trejektnog prevoza za specijalne, čarter plovidbe po želji klijenata. Cijena iznajmljivanja se određuje po času rada trajekta u zavisnosti od veličine, performansi trajekta i konkretnih uslova korišćenja.

Reklamiranje


Reklamiranje City Light panorama
Zakup slobodnih površina na pristaništu