Trajekti na liniji Kamenari-Lepetane saobraćaju svakodnevno na svakih 15 minuta osim za vrijeme važenja zimskog reda vožnje kada u periodu od 00h-6h saobraćaju na svakih sat vremena. Hvala na povjerenju, POMORSKI SAOBRAĆAJ DOO

INFO 

Cjenovnik Valuta Red vožnje (LJETNJI) Kamere

RED VOŽNJE  

Relacija Vrijeme Polasci
Kam. -> Lep. 00-24 h ≤ 15 '
Lep. -> Kam. 00-24 h ≤ 15 '
u toku je LJETNJI red vožnje (jul-oktobar)

Kartu možete kupiti na prodajnim mjestima kešom ili platnom karticom u EUR valuti.

Saobraćaj na trajektnom prelazu Kamenari-Lepetane odvija se tokom cijele godine, neprekidno 24 h, po ljetnjem i zimskom redu vožnje.

Ljetnji red vožnje važi od juna do oktobra, kada trajekti saobraćaju na svakih 15 minuta sa obje strane obale.

Relacija Vrijeme Polasci
Kam. -> Lep. 00-24h ≤ 15'
Lep. -> Kam. 00-24h ≤ 15'

Zimski red vožnje se primjenjuje od oktobra do juna. U tom periodu godine trajekti saobraćaju sa obje strane od 06h - 00h na svakih 15. minuta, odnosno od 00h - 06h na svakih sat vremena.

Relacija Vrijeme Polasci
Kam. -> Lep. 00-06h
06-24h
0:00h ~60'
≤ 15'
Lep. -> Kam. 00-06h
06-24 h
0:30h ~60'
≤ 15'

Maksimalno vrijeme na koje klijenti treba da računaju na puni servis je oko 15 minuta (čekanje - ukrcaj - prevoz - iskrcaj)

KAMENARI
LEPETANE

U cilju što bolje informisanosti korisnika usluga trajektnog prelaza obezbijeđen je video link sa pristaništa u Kamenarima i Lepetanima. Video je informativne prirode, namjenjen isključivo korisnicima usluga trajektnog prevoza.

Ugodnu vožnju želi Vam DOO Pomorski saobraćaj!

Ko smo mi ?

DOO “Pomorski saobraćaj” obavlja pomorski i priobalni prevoz putnika u Bokokotorskom zalivu, u tjesnacu Verige, između dva pristaništa Kamenari i Lepetane. Kamenari se nalaze na hercegnovskoj strani, dok su Lepetane na tivatskoj strani najljepšeg zaliva na Jadranu. Ova trajektna linija omogućava da se skrati put između Herceg Novog, Igala, Kotora i Tivta za oko 30 km ili 40 minuta vožnje. 

Ko su korisnici naših usluga ?

Korisnici naših usluga su pravna i fizička lica, pojedinci iz različitih područja djelovanja i turisti koji žele kvalitetnu, brzu, efikasnu i bezbjednu uslugu prevoza trajektom kako bi na najbrži i najjednostavniji način, prešli sa jedne na drugu obalu Bokokotorskog zaliva.

95 
Zaposlenih 
6
Trajekata
1000 
Metara trajektne linije
7 
Minuta vožnje