/
  ORARI I UDHËTIMEVE! – Trafiku në kalimin me traget Kamenari – Lepetane zhvillohet pa ndërprerje – NON - STOP!

   

  CSS input Button Width Css3Menu.com

   

  SR-CG EN-EN RU-RU AL-AL
  Shfrytëzuesve të shërbimeve tona, për të gjitha informatat shtesë, gjatë 24 orëve në dispozicion janë numrat e telefonit:

  +382 31 673 522 (pas 16 h biletaria në Lepetani)
  dhe
  +382 31 673 558 (pas 16 h biletaria Kamenari)
  NJOFTIMET

  30.06.2021. g.
  SHPK Trafiku detar dhe Mastercard
  Me kënaqësi i njoftojmë shfrytëzuesit e çmuar dhe publikun e interesuar se edhe në vitin 2021 e vazhdojmë bashkëpunimin me kompaninë me reputacion MASTERCARD!...
  30.06.2020. g.
  SHPK Pomorski saobracaj dhe Mastercard
  SHPK Pomorski saobracaj dhe Kompania Mastercard, të gjithë turistëve si dhe popullsisë vendase, u kanë mundësuar pagesën bashkëkohore, të sigurt dhe të thjeshtë me kartat e oagesës në njërën prej rrugëve më të ngarkuara në Mal të Zi, për udhëtimin me traget në itinerarin Kamenari – Lepetane...
  21.06.2019. g.
  Orari qarkullimit
  Shpk “Pomorski saobraćaj” lajmëron shfrytëzuesit që nga e hëna 24.06.2019 hynë në fuqi regjimi veror i qarkullimit të trageteve (anijeve)..
  01.06.2017. g.
  Orari qarkullimit
  Shpk “Pomorski saobraćaj” lajmëron shfrytëzuesit që nga e hëna 12.06.2017 hynë në fuqi regjimi veror i qarkullimit të trageteve (anijeve)..
  01.10.2015. g.
  Orari winter
  SHA "Pomorski saobracaj" lajmëron shfrytëzuesit që prej të martë, më 01 tetor 2015 hynë në fuqi regjimi i regjimi dimëror i komunikacionit me tragete...
  02.06.2015. g.
  Orari i qarkullimit
  Shpk “Pomorski saobraćaj” lajmëron shfrytëzuesit që nga e hëna 02. 06. 2015 ghynë në fuqi regjimi veror i qarkullimit të trageteve (anijeve)..
  29.12.2014. g.
  URIM
  TË GJITHË KLIENTËVE DHE MIQVE AFARISTË JU UROJMË FESTAT DHE VITIN E RI 2015 TË SUKSESSHËM!
  01.10.2014. g.
  Orari winter
  SHA "Pomorski saobracaj" lajmëron shfrytëzuesit që prej të martë, më 01 tetor 2014 hynë në fuqi regjimi i regjimi dimëror i komunikacionit me tragete...
  01.06.2014. g.
  Orari i qarkullimit
  Shpk “Pomorski saobraćaj” lajmëron shfrytëzuesit që nga e hëna 02.06.2014 hynë në fuqi regjimi veror i qarkullimit të trageteve (anijeve)...
  20.05.2014. g.
  Ndryshimi i Formёs sё Organizimit tё Kompanisё
  Informojmë shfrytëzuesit e nderuar të shërbimeve tona të transportit me target, që kompania jonë ka kryer procedurën e ristrukturimit...
  23.12.2013. g.
  Urim
  Të gjithë klientëve dhe miqve afaristë ju urojmë festat dhe vitin e ri 2014 të suksesshëm!
  01.10.2013. g.
  Orari winter
  SHA "Pomorski saobracaj" lajmëron shfrytëzuesit që prej të martë, më 01 tetor 2013 hynë në fuqi regjimi i regjimi dimëror i komunikacionit me tragete...
  01.06.2013. g.
  Ndryshimi i cmimores
  Siç është paralajmëruar edhe më heret, çmimi i transportit me target prej dates 1 qershor të vitit 2013 ka ndryshuar për automjetet e udhëtarëve...
  25.03.2013. g.
  Stacionet e rinj meteorologjikë dhe displejet
  Prej dates 25 mars 2013 oferta jonë është pasuruar me dy stacione bashkëkohore meteorologjike automatike dhe me dy led displeje të cilët gjenden në biletaritë...