/
  ORARI I UDHËTIMEVE! – Trafiku në kalimin me traget Kamenari – Lepetane zhvillohet pa ndërprerje – NON - STOP!

   

  CSS input Button Width Css3Menu.com

   

  SR-CG EN-EN RU-RU AL-AL
  Shfrytëzuesve të shërbimeve tona, për të gjitha informatat shtesë, gjatë 24 orëve në dispozicion janë numrat e telefonit:

  +382 31 673 522 (pas 16 h biletaria në Lepetani)
  dhe
  +382 31 673 558 (pas 16 h biletaria Kamenari)
  Linja e rregullt e tragetit
  Orari

  Komunikacioni në kalimin e trageteve Kamenari – Lepetane zhvillohet sipas orarit të verës dhe të dimrit të udhëtimit. Orari i verës i udhëtimeve aplikohet për periudhën e vitit nga qershori deri në tetor, kurse orari i dimrit i udhëtimeve aplikohet për periudhën e vitit prej tetorit deri në qershor.

  Komunikacioni në të dy oraret e udhëtimeve zhvillohet pa ndërprerje 24 h, kurse nisjet e trageteve i janë përshtatur frekuencës së trafikut që më e madhe është në mëngjes prej 07 deri në 09 h, në mes 12 dhe 14 h dhe 16 deri 18 h. Ngecje në hyrje të trageteve nuk ka.

  Koha maksimale që duhen të llogarisin klientët për shërbim të plotë është 15 minuta /pritje – operacioni i hipjes – transporti – operacioni i zbritjes/.

  Shfrytëzuesit e shërbimeve tona për të gjitha informacinet shtesë, gjatë 24 orëve kanë në dispozicion numrat e telefonit:
  +382 31 673 522 (pas 16 h biletaria në Lepetani)
  dhe
  +382 31 673 558 (pas 16 h biletaria Kamenari)