/
  ORARI I UDHËTIMEVE! – Trafiku në kalimin me traget Kamenari – Lepetane zhvillohet pa ndërprerje – NON - STOP!

   

  CSS input Button Width Css3Menu.com

   

  SR-CG EN-EN RU-RU AL-AL
  Shfrytëzuesve të shërbimeve tona, për të gjitha informatat shtesë, gjatë 24 orëve në dispozicion janë numrat e telefonit:

  +382 31 673 522 (pas 16 h biletaria në Lepetani)
  dhe
  +382 31 673 558 (pas 16 h biletaria Kamenari)
  SHËRBIMET
  Dhënia me qira e trageteve

  Lajmërojmë shfrytëzuesit e nderuar aktual dhe ata të ardhshëm të shërbimeve që kompania Pomorski saobraćaj“ ofron shërbimet e transportit me traget edhe jasht linjës së rregullt të tragetit, për punë speciale, çarter.

  Të gjithë gjashtë tragetet është e mundur të merren me qira për punë të ndryshme, siç është transporti i grupit të posaçëm të automjeteve, shfrytëzimi i trageteve për fushata reklamimi, disko lundruese e tjerë.

  Çmimi i qirasë së tragetit caktohet për një orë të punës së tragetit në varësi nga madhësia dhe performancat e tragetit dhe kushteve konkrete të shfrytëzimit.

  Nëse jeni të interesuar për këtë formë të bashkëpunimit afarist ose nëse ju duhen informata më të hollësishme, me mirësi ju lutemi të na kontaktoni:
  Tel. +382 31 673 522; +382 31 673 558
  Tel./Fax +382 31 681 044
  e-mail: pomorski@t-com.me